RA Bygg förlänger avtalet med Gear Shift

Gear Shift AB har varit leverantör av arbetskläder och skydd till RA Bygg sedan april 2021 och nu står det klart att de kommer att vara RA Byggs leverantör även framåt.

– Vi är oerhört glada att få nytt förtroende över kommande tre år. För en så pass stor och geografiskt utspridd organisation så passar vårt koncept väldigt bra, säger Andreas Lycken som är VD på Gear Shift AB.

RA Bygg är ett bygg- och byggserviceföretag som verkar i Västsverige. Genom engagemang och yrkesskicklighet ska de vara kundens naturliga val och därmed skapa tillväxt och god lönsamhet. Bolaget startades 1992 och omsätter idag över 1 miljard kronor och har över 200 medarbetare.

I och med att avtalet förnyades såg man över sortimentet och gjorde det smalare och mer anpassat för verksamheten som den ser ut idag.

– Vi är glada över att ge Gear Shift förnyat förtroende, de har ett väldigt bra koncept från ett hållbarhetsperspektiv och är väldigt långt fram när det gäller service.

Fredrik Lagerstedt, inköpschef på RA Bygg

Samtliga medarbetare på RA Bygg har möjlighet att laga sina arbetskläder om de går sönder och man ser också till att ta till vara på arbetskläder som inte används, exempelvis om någon slutar.

– En annan bra sak är att Gear Shift ser till att våra nyanställda är uppklädda i rätt kläder när de kommer första dagen så att vi snabbt kan få ut dem i produktion, fortsätter Fredrik Lagerstedt.

Det nya avtalet gäller till våren 2027 och kan förlängas med ett år i taget efter det.

Fler stories