Gear Shift är Sparc Groups val när det gäller leveranser av arbetskläder och skydd

Gear Shift har nu varit leverantör av arbetskläder och skydd till Sparc Group i ett år.

– Det har varit ett otroligt spännande år som kickades igång på deras interna konferens Sparc Off i augusti förra året, säger Andreas Lycken som är VD på Gear Shift AB.

Sparc Group AB (publ) är en entreprenörsdriven koncern som samordnar och förvärvar bolag inom installationsbranschen. Sedan starten 2021 har man förvärvat över 80 bolag inom VVS, el, nät, projekt och säkerhet. Med över 1000 medarbetare verkar man idag från Malmö i söder till Falun i norr med huvudkontor i Göteborg. Tillväxten sker utifrån en gemensam drivkraft av ständig framåtrörelse där människans välmående och utveckling sätts i fokus. Visionen är att med stort hjärta skapa Sveriges mest hållbara arbetsplats i installationsbranschen.

– Vårt koncept är som klippt och skuret för ett bolag som Sparc Group. Vi kan snabbt få deras förvärvade bolag att känna sig som en del av ”familjen” och i och med att vi sköter alla leveranser från samma lager så slipper man lägger upp sina dekaler i flera olika butiker runt om i landet, fortsätter Andreas Lycken.

Med hjälp av centrala avtal som det med Gear Shift så säkerställer Sparc Group att deras lokala bolag kan dra fördelar av konsoliderade inköp trots att man fortsätter att verka lokalt. Sparc Group gör så mycket som möjligt för att underlätta för de lokala bolagen men poängterar hur viktigt det är att behålla det egna entreprenörsdrivet.

Vi älskar leverantörer som har samma entreprenörsdriv som vi och är innovativa med att hitta sätt att underlätta vardagen för våra bolag.

Lisa Pihl, inköpschef på Sparc Group

– Gear Shift har visat sig vara väldigt drivande i att ta kontakt med våra bolag och hjälpa dem med en smidig lösning, detta har varit väldigt uppskattat, fortsätter Liza Pihl.

Nu är det dags för en ny Sparc Off och Gear Shift är återigen där för att knyta nya kontakter med nya bolag inom Sparc-koncernen.

Fler stories